Talentenbank de Verrekijker

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Binnen het thematische werken komen veel onderwerpen aan bod. Wij zijn op zoek naar personen die een interesse, hobby, vaardigheid of beroep hebben die ze willen delen met de kinderen en de school. Als de school een beroep mag doen op uw talenten, dan is dat heel waardevol, voor ons, voor u en zeker voor de kinderen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer en andere interessante vormen mogelijk om bezig te zijn met talenten. Denk maar aan personen die bijvoorbeeld graag met een (klein)kind in de tuin werken of koekjes bakken. Of die graag met de kinderen willen schilderen. Wij willen deze talenten graag verzamelen in een databank.

Op het moment dat we met een thema bezig zijn, zouden wij een beroep op uw talent kunnen doen. Dit is niet wekelijks, maar het gaat om een enkele keer per jaar (op basis van uw beschikbaarheid). De betrokken leerkracht schat steeds in hoe de betrokkenen ingezet kunnen worden en stemt dat met hen af.

Het aanmelden kan op de volgende manier:

Selecteer uw voorkeur binnen een thema aan en geef aan op welke manier u een bijdrage kunt leveren. Deze gegevens worden opgenomen binnen de databank.Op deze manier hopen wij  ons onderwijs te verrijken door de wereld van buiten naar binnen te halen.

Met vriendelijke groet,
Directie en team de Verrekijker

is bereid mee te helpen of ingezet te worden bij het thema

Heel hartelijk dank voor uw medewerking!
* Verplichte velden