Afscheid juf Emilie

02-10-2018
Beste ouders/verzorgers,

1 November aanstaande gaat onze juf Emilie genieten van haar welverdiende FPU. Na maar liefst 33 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest gaan we afscheid nemen van een heel fijne, kundige collega.

Juf Emilie is in 1985 begonnen als leerkracht in Ell, nadat ze eerst enkele jaren werkzaam is geweest in Kelpen-Oler. Een collega  die altijd vol overgave en passie heeft gewerkt in het basisonderwijs en van zéér grote betekenis  is geweest voor de Verrekijker. Haar interesse ging naast haar functie groepsleerkracht met name óók uit het thematisch werken en het List-lezen. Ook haar rol als leescoördinator vervulde ze gepassioneerd.

Dit alles willen natuurlijk haar afscheid niet ongemerkt voorbij laten gaan! Op woensdag 10 oktober willen juf Emilie met z’n allen feestelijk bedanken. Van 10:30 uur tot 12:00 uur  zullen de kinderen (en leerkrachten) diverse optredens verzorgen. U bent hierbij van harte uitgenodigd om dit samen met ons te vieren. Na afloop van de viering is er de mogelijkheid voor de ouders om juf Emilie persoonlijk te bedanken.

We wensen juf Emilie nog enkele heel fijne laatste weken toe op De Verrekijker en wensen haar, de kinderen en u ouders een onvergetelijke viering toe.

Met vriendelijke groet,
Directie & team de Verrekijker.