Sponsorkliks

De ouderraad van De Verrekijker neemt deel aan het netwerk SponsorKliks om extra inkomsten te genereren voor de jaarlijkse schoolactiviteiten, georganiseerd door de ouderraad.
Het concept is heel simpel: bestel via de SponsorKliks-pagina (www.sponsorkliks.com) bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt.
Van alle aankopen wordt een maandelijkse commissie aan de OR/"Schoolactiviteiten" uitbetaald, uzelf betaalt niets extra!

Ruim honderd bekende webshops, waaronder Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com werken samen met SponsorKliks. Ook als u eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt "Schoolactiviteiten" daar een commissie voor.

Wat moet u doen om de schoolactiviteiten voor de leerlingen te sponsoren?
U gaat naar www.sponsorkliks.com (zie afbeelding 1) en vul daar in:
"Schoolactiviteiten voor leerlingen van Basisschool de Verrekijker in Ell".

Klik vervolgens linksboven op de tab "winkels" om naar de webwinkel van uw keuze te gaan (zie afbeelding 2) en uw bestelling te plaatsen.

Wilt u op de hoogte blijven?
Door uw e-mailadres door te geven aan SponsorKliks ontvangt u wekelijks een bericht met online aanbiedingen voor het weekend en eenmaal per maand het overzicht van alle transacties met bijbehorende commissies.

Klik op onderstaande link om uw e-mailadres door te geven:
www.sponsorkliks.com/mailing_subscribe.php?club=6175&email=naam@email.com
Uiteraard kan uw e-mailadres op elk gewenst moment ook weer verwijderd worden, u ontvangt dan geen berichten meer van SponsorKliks.

Afbeelding 1

Afbeelding 2